Tervehdys, Minun nimeni on Antti Liinpää

 

Rakkauteni elävään kuvaan, elokuviin, videoihin ja tarinoihin syttyi 16-vuotiaana. Tavoitteenani oli tehdä työtä elävän kuvan kanssa. Monimediatoimittajan AMK-tutkintoni (Turku, 2000-2004) oli askel kohti tätä intohimoa. Näin jo vuonna 2002, kun ryhdyin suunnittelemaan ensimmäistä autoiluohjelmaani, Koeajo.tv:tä, että elävä kuva, tv ja videot katsellaan tulevaisuudessa netissä. Silloin ei ollut YouTubea, Facebookia saati suoratoistopalveluita. On ollut hauska huomata, että ennustukseni television ja elokuvan siirtymisestä nettiin osui täysin oikeaan jo noin 20 vuotta sitten. Sillä tiellä olen ja matka jatkuu. Lisää on tulossa.

Tarinani

 

Monet autoista kiinnostuneet suomalaiset muistavat ja tunnistavat minut television autoiluohjelmista ja nykyään myös YouTube-videoistani. Opiskellessani monimediatoimittajaksi avustin Ilta-Sanomien urheilutoimitusta ja myöhemmin MTV:n Tulosruutua, Urheilukanavaa ja Sport FM:ää. Urheilun lisäksi autot olivat kiehtoneet pienestä pitäen. Niistä kertominen ja raportointi vei voiton, koska pystyin paremmin määrittämään omat aikatauluni, eikä elävällä kuvalla autoista kertovia ohjelmia ollut, kun ideoin ensimmäisen autoiluohjelmani vuonna 2002. Urheilua seuraan aktiivisesti edelleen. Suosikkilajini ovat tennis, jääkiekko, jalkapallo ja golf. Golf-ohjelmaa Golfaria tuotin Nelonen Pro 1 ja 2 -kanaville vuosina 2012-2015.

 

 

Kerron videolla kuinka kaikki alkoi vuonna 2002

Miten urheilutoimittajasta tuli autotoimittaja? Miksi päätin siirtyä autotoimittajaksi? Miksi teen kaiken itse eli toimitan, tuotan, kuvaan ja editoin?

Video Poster Image

Edullisin arvosisällön jäsenyys

69,90 €/12 kk

Tärkeimmät sisällöt

  • Uusien autojen koeajo-ohjelmat ja -videot
  • Uusien autojen vertailuvideot
  • Käytettyjen autojen koeajo-ohjelmat ja -videot
  • Minkä ostaisin -videot
  • Uutisvideot ja ensifiilikset
  • Vinkkivideot
TULEN HETI MUKAAN!

Nostoja Ohjelmista

Koeajossa Skoda Octavia RS 2021

Olen koeajanut kaikki Volkswagenin omistuksessa tuotetut Skoda Octavia RS -mallit. Miltä uusin 4. painos tuntui koeajossa?

Haluan katsoa lisää

Parivertailussa Volvo S60 ja BMW 3-sarja

Kumpi oli vahvempi, kun parivertailussa vastakkain asettuivat Volvo S60 ja BMW 3-sarja? Kumman itse valitsisin?

Haluan katsoa lisää

Triplavertailussa Mercedes E, Volvo V90 ja Volkswagen Arteon Shooting Brake

Missä on isommat tilat? Mikä on paras ajaa? Minkä ostaisin?

Haluan katsoa lisää
Haluan KaaraTV:n arvosisällön kuukausijäseneksi

Tapaammeko somessa!?

Lähetä minulle viesti

Heräsikö kysyttävää?
Lähetä minulle viesti