Takaisin blogeihin
Sähköauto Volvo XC40 Recharge Twin Engine

Volvoja voi nyt ostaa netistä

auton ostaminen netistä kaaratv sähköauto volvo xc40 recharge sähköinen myyntikanava tiedote volvo volvo xc40 recharge volvon ostaminen netistä Apr 08, 2021

Volvo on avannut sähköisen markkinapaikan sivustolleen, josta voi ostaa kaikki nykyiset ja tulevat sähköautot. Ensi tarjolla on sähköauto Volvo XC40 Recharge Twin Engine. Alla tiedotteesta enemmän aiheesta.

TIEDOTE 8.4.2021

Volvon sähköisen myyntikanavan toiminta käynnistynyt

Volvo Car Finland on laajentanut toimintamalliaan panostamalla sähköiseen asiakaskokemukseen yhdessä jälleenmyyjiensä kanssa. Yhtiö aloitti maaliskuussa XC40 Recharge Twin -täyssähköautojen myynnin verkossa. Sähköinen palvelu nousee yhä tärkeämmäksi hankintakanavaksi perinteisen autonhankintaprosessin lisäksi ja tukee asiakaskokemuksen saumatonta jatkumista verkosta showroomiin ja toisinpäin.
 
Volvo Car Finland pyrkii yksinkertaistamaan autonhankintaprosessia ja sitä, miten kuluttajat voivat olla vuorovaikutuksessa autojen, tuotemerkin ja jälleenmyyjien kanssa. Asiakkaille tarjotaan monipuolinen, läpinäkyvä ja vakiohinnoiteltu vaihtoehto perinteisen autonhankintatavan rinnalle. 
 
”Tapa, jolla ihmiset ostavat ja käyttävät tuotteita ja palveluita, muuttuu. Kuluttajat arvostavat läpinäkyvyyttä ja helppoutta tehdä valintoja. Monipuolistamme liiketoimintaamme yksinkertaistamalla ostoprosessia ja yhdistämällä perinteisen toiminnan uusiin digitaalisiin mahdollisuuksiin. Näin tavoitamme aivan uusia asiakasryhmiä ja tarjoamme luotettavia vaihtoehtoja”, sanoo Volvo Car Finlandin toimitusjohtaja Lasse Ahlstedt. 
 
Volvo Car Finlandin tarjoama verkkomyyntimalli sisältää huoltopaketin kuluvine osineen, vakuutusedun, tiepalvelun ja takuun. Myös kotilatausratkaisu on mahdollista liittää mukaan kokonaisuuteen. Konseptin suunnittelussa auton ja sen varusteiden valinnan helppous sekä asiakkaalle tarjottava kattava kokonaispaketti olivat keskeisimpiä kriteereitä.  
 
Kokonaisuus on rakennettu Volvo Car Finlandin jälleenmyyjäverkoston ja vakiintuneiden yhteistyökumppaneiden avulla. Yksi pitkäaikaisimmista kumppaneista on Ifin myöntämä Volvia Vakuutus. XC40 Recharge Twin -vakuutusturva on hinnoiteltu kilpailukykyisesti ja kaskovakuutus pysyy kiinteähintaisena jopa kolme vuotta. 

”Tämä tuo osaltaan läpinäkyvyyttä sähköautoilun kustannuksiin. Ja asiakas voi luottaa siihen, että hän saa vakuutusasioissaan aina erinomaista palvelua”, toteaa If Vakuutuksen Mobility-liiketoiminnasta Suomessa vastaava Katja Limnell.

Volvo Car Finlandin operatiivinen johtaja Jouni Jokinen on ollut tuomassa uutta myyntikonseptia Suomeen ja uskoo uuden mallin jäävän pysyväksi tavaksi toimia. 

”Uusi konsepti on otettu erittäin hyvin vastaan ja tulokset ovat lupaavia. Asiakkaat ovat kokeneet selkeän tuotetarjonnan ja yksinkertaistetun prosessin tuovan helppoutta hankintaan sekä lisäävän luottamusta sopivan ja kilpailukykyisesti hinnoitellun kokonaisuuden löytämiseksi. Hankintaprosessin eri vaiheissa asiakas itse päättää, tekeekö hän autonhankinnan osittain tai kokonaan verkossa tai perinteiseen tapaan jälleenmyyjällä.” 
 
Autonhankinnan eri vaiheisiin ja kustannusten läpinäkyvyyteen on kiinnitetty Jokisen mukaan huomiota. 
”Haluamme varmistaa kilpailukykyisen hinnoittelun ja avata käytön aikaisten kustannusten osuutta autonhankinnassa. Huoltojen, kuluvien osien ja takuun sisällyttämisellä hintaan haluamme lisätä hinnoittelun avoimuutta ja autoilun kokonaiskustannusten ennustettavuutta. Kyseessä on siis läpinäkyvämpi auton ja siihen liittyvien palveluiden hankinnan muoto.” 
 
Volvo julkisti ensimmäisen täyssähköautonsa, XC40 Rechargen, viime vuonna. Tänä vuonna Suomeen saapuu Volvon seuraava täysin sähköinen uutuus C40 Recharge. Tulevina vuosina Volvo tuo markkinoille useita uusia sähköautomalleja. Tavoitteena on, että vuoteen 2025 mennessä 50 prosenttia yhtiön kansainvälisestä myynnistä koostuu täyssähköautoista loppujen ollessa hybridejä. Vuoteen 2030 mennessä jokainen myytävä Volvo on täysin sähköinen. Yhtiö panostaa voimakkaasti kestävän kehityksen ratkaisuihin taistelussa ilmastonmuutosta vastaan.

Toimittaja: Antti Liinpää, KaaraTV

Älä missaa actionia!

Kaikki Antti Liinpään ja KaaraTV:n uudet koeajot, minkä ostaisin -videot, uutisvideot ja muu autosisältö videoina tarjolla KaaraTV:n arvosisällön jäsenalueella.

Tervetuloa katsomaan uusia ja aiemmin julkaistuja KaaraTV:n sisältöjä!
Tarjolla silkkaa sisältöä, ei mainoksia.

Haluan mukaan