Takaisin blogeihin
Minkä ostaisin -livelähetykset

Suositut Minkä ostaisin -videot tarjolla livelähetyksinä ja KaaraTV:n arvosisällön jäsenille

antti liinpää autohaku autosisöltö autotarinat autotoimittaja livelähetys minkä ostaisin vinkki Aug 10, 2021

Autotoimittaja Antti Liinpää on tuottanut jo vuosia Minkä ostaisin -videoita, joissa hän hakee jonkun autoilijoita kiinnostavan kriteeristön mukaan Nettiauton tarjonnasta parhaimmat yksilöt ja vaihtoehdot.

Antti Liinpää tuottaa Minkä ostaisin -videot nyt Crowdcast-alustalla livevideoina. Kaikki uudet Minkä ostaisin -videot ovat tietenkin tarjolla ns. jälkilähetyksenä KaaraTV:n arvosisällön jäsenalueella, jossa voit seurata KaaraTV:n uutta autotarinaa.

https://www.crowdcast.io/e/minka-ostaisin-2500-eurolla

KaaraTV:n arvosisällön jäsenalueella on tarjolla autotoimittaja Antti Liinpään uudet koeajovideot, vertailuvideot, uutisvideot, vinkkivideot, minkä ostaisin -videot ja runsas kattaus vanhoja koostettuja KaaraTV-ohjelmia.

Tervetuloa mukaan seuraamaan Antti Liinpään ja uuden KaaraTV:n uusia autotarinoita. KaaraTV - viihdyttäviä kokemuksia autoista.

KaaraTV:n arvosisällö jäsenalueen kustannus on vain 9,90 euroa kuukaudessa tai edullisesti 5,83 euroa kuukaudessa (12 kk diili). 

LIITY MUKAAN KAARATV:N UUTEEN TARINAAN!

Älä missaa actionia!

Kaikki Antti Liinpään ja KaaraTV:n uudet koeajot, minkä ostaisin -videot, uutisvideot ja muu autosisältö videoina tarjolla KaaraTV:n arvosisällön jäsenalueella.

Tervetuloa katsomaan uusia ja aiemmin julkaistuja KaaraTV:n sisältöjä!
Tarjolla silkkaa sisältöä, ei mainoksia.

Haluan mukaan