Takaisin blogeihin

Mikä on AnttiTV?

antti liinpää anttitv bisnestv digitaaliset tuotteet digituotteiden tuotanto ja myyntialusta palveluna digiyrittäjä jäsenyys kaaratv koivutv laatusisältö netti-tv tuotantotalo samuus oy tv-ohjelmat video videot videotuotanto Apr 26, 2020

AnttiTV on allekirjoittaneen eli kokeneen tv- ja videotuottaja sekä sisällöntuottaja Antti Liinpään palvelu, jossa tarjoan laadukkaita ajatuksella tuotettuja maksullisia sisältöjä. Huhtikuun lopulla 2020 osoitteessa www.anttitv.com avautunut sivusto tarjoaa niin asiakassisältöjä, joita myyn ja jakelen yhteistyössä asiakkaideni kanssa, kuin tuottamiani sisältöjä asiakkaillemme, katsojillemme ja lukijoillemme. AnttiTV:n ja Antin omistaman Tuotantotalo Samuus Oy:n omia mediatuotemerkkejä ovat mm. KaaraTV, KoivuTV ja BisnesTV.

AnttiTV syntyi tarpeesta

Ensin oli asiakas, joka tarvitsi laadukkaan tavan levittää rahanarvoista ja tärkeää tietoa. Tämä asiakas on Suomen Terveysjärjestö STJ ry, joka järjesti aikaa, vaivaa ja rahaa säästämättä erittäin onnistuneen kahden päivän seminaarin Helsingissä maaliskuussa 2020.

Seminaarin luennoitsija oli Dr. Thomas Levy, joka on tutkinut C-vitamiinin terveysvaikutuksia jo yli 20 vuoden ajan. Erinomaisen puhujan ja esiintyjän, lääkäri ja asianajaja, Thomas Levyn kirjalliseen tuotantoon, tutkimuksiin sekä häneen itseensä voit tutustua tarkemmin osoitteessa peakenergy.com.

Kävin STJ ry:n tilaamana taltioimassa Dr. Thomas Levyn luennot videolle ja nyt nämä todella kiinnostavat sekä tietorikkaan luentovideot ovat tarjolla yhtiöni Tuotantotalo Samuus Oy:n ja Suomen Terveysjärjestö STJ ry:n yhteistyönä täällä uudessa AnttiTV-palvelussa.

Laatusisältöjä ajatuksella sinulle

Toinen lähtökohta AnttiTV:lle oli oma KaaraTV-autoiluohjelmani, jonka tuoretta YouTubeen modifioitua materiaalia voi katsella Kaara Televisio -YouTube-kanavalla.

Tuotin televisioon yhtäjaksoisesti autoiluohjelmaa vuosina 2006-2016. Ensin Nelosen Startia 10 vuotta ja yli 400 ohjelmaa ja sitten Kutosen Kaaraa vuosina 2014-2016 noin 80 ohjelmaa. Ennen Startia tuotin Neloselle vuosina 2004-2005 yli 60 Koeajo.tv-ohjelmaa.

AnttiTV palvelee kolmella kärjellä

1) AnttiTV-palvelussa Tuotantotalo Samuus Oy:n asiakkaiden on mahdollista myydä ja jaella digitaalisia tuotteitaan, joita olemme heille laadukkaasti tuottaneet. Käytössämme oleva järjestelmä ei ole vain digitaalisten tuotteiden myynti- ja jakelualusta, vaan kokonainen markkinointisysteemi, johon on integroitu myyntitunnelit, sähköpostimarkkinointi sekä laadukas ja turvallinen videojakelu ja -hosting, jonka tuottaa Wistia

2) AnttiTV tarjoaa alustan tarjota omien mediatuotteidemme maksullisia sisältöjä helposti ja turvallisesti. Kaikki hoituu yhdestä paikasta, joka helpottaa niin katsojan kuin yrittäjän ja tiimin elämää.

3) AnttiTV toimii alustana tuleville webinaareille ja verkkokursseille, joita allekirjoittanut tuottaa niin oman kuin yhteistyökumppaneidemme huippuosaamisen jakeluun.

Huippuosaamista tarjolle jotta sinun ei tarvitse opiskella kantapään kautta

Olen tuottanut yksin omana tuotantoyksikkönä viikottaista tv-ohjelmaa 40 viikkoa peräkkäin 8 vuoden ajan yhdelle Suomen suurimmista televisiokanavista.

Nyt kun jokaisen yrittäjän kannattaa tuottaa videoita - niin jos et vielä tiennyt, vuonna 2020 yli 80-prosenttia kaikesta internetin sisällöstä on videota - on tehokkaan ja laadukkaan videotuotanto-osaamisen opiskelu ja ennen kaikkea hallinta kultaakin kalliimpi taito. Sen voit oppia nopeasti ja helposti kokeneen tuottajan verkkokursseilla, ja näin pystyt etenemään omaan laadukkaaseen tuotantoon huomattavasti nopeammin kuin perinteisellä kantapään kautta -mallilla.

Tervetuloa laatusisällön äärelle

Lopuksi haluan toivottaa kaikki AnttiTV:n tarjoamien sisältöjen pariin tulleet tervetulleeksi! Palvelu on nyt auki ja kehittyy kovalla vauhdilla. Palautetta ja kehitystoiveita voi lähettää minulle sähköpostilla.

AnttiTV | Antti Liinpää
[email protected]

 

 

 

Älä missaa actionia!

Kaikki Antti Liinpään ja KaaraTV:n uudet koeajot, minkä ostaisin -videot, uutisvideot ja muu autosisältö videoina tarjolla KaaraTV:n arvosisällön jäsenalueella.

Tervetuloa katsomaan uusia ja aiemmin julkaistuja KaaraTV:n sisältöjä!
Tarjolla silkkaa sisältöä, ei mainoksia.

Haluan mukaan