Digitaalisten tuotteiden valmistus ja markkinointi, Antti Liinpää, AnttiTV

 

Oheisella videolla kerron, miten digitaalisia tuotteita valmistava ja markkinoiva alustani AnttiTV syntyi ja minkälaista työkalua käytän. Videon olen alun perin kuvannut ja ladannut omalle YouTube-kanavalleni lauantaina 23.5.2020.

Olen toteuttanut AnttiTV:n Kajabilla. Jos olet kiinnostunut, käytähän suosituslinkkiäni tutustumiseen ja mahdolliseen tilaamiseen, kiitos!

Tarjous kaikille katsojilleni ja seuraajilleni

Nyt kaikille Antti Liinpään ja Kaara Television YouTuben tilaajille ja katsojille sekä AnttiTV:n blogin lukijoille uuden digitaalisia tuotteita valmistavan ja markkinoivan palveluni AnttiTV:n ensimmäisen oman sisällön, uuden KaaraTV-ohjelman arvosisällön jäsenyys vuodelle 2020 erikoishintaan. 

KaaraTV:n arvosisällön jäsenenä saat: 

  1. 20 uutta ennennäkemätöntä KaaraTV-ohjelmaa (tähän mennessä olen julkaissut 2 jaksoa eli 18 vielä tulossa!) 
  2. 40 ohjelmista leikattua erillistä koeajovideota (4 julkaistu: Audi Q5 55 TFSI e quattro, Jaguar I-Pace, Skoda Superb iV ja DS 7 Crossback E-Tense)
  3. Extramateriaalia, mm. luokkakatsauksia ja ostosuosituksia 
  4. hyvän mielen ja annat minulle pienellä vuosittaisella tai kuukausittaisella maksulla resurssin ja mandaatin tuottaa laadukasta autoiluohjelmaa jäsenille ilman mainoksia ja ohjelmayhteistyökumppanuuksia 

KaaraTV:n arvosisällön jäsenyys vuodelle 2020 Nyt vain 69,00 euroa/vuoden 2020 jäsenyys (normaalisti 99,00 euroa/vuoden 2020 jäsenyys). Tarjoushinta voimassa 23.-31.5.2020. Linkistä KaaraTV:n jäseneksi: 

HALUAN EHDOTTOMASTI KANNATTAA ANTIN UUTTA AUTOILUOHJELMAA JA TULLA KAARATV:N ARVOSISÄLLÖN JÄSENEKSI VÄLITTÖMÄSTI, KIITOS!

Alennuskoodi tulee suoraan, mutta tässä vielä varmuudeksi: ANTTIOFF30

Mikä AnttiTV?

AnttiTV on kokeneen tv- ja videotuottaja sekä sisällöntuottaja Antti Liinpään palvelu, jossa hän tarjoaa maksullisia sisältöjä. Osoitteessa anttitv.com on tarjolla niin Antin asiakkaiden sisältöjä, joita AnttiTV myy ja jakelee yhteistyössä asiakkaidensa kanssa, kuin Antti Liinpään itsenäisesti tuottamia sisältöjä suoraan mediatuotteiden asiakkaille, katsojille ja lukijoille.

AnttiTV tarjoaa asiakkailleen ja katsojilleen seuraavia palveluita ja sisältöjä:

Asiakkaiden sisällöt

AnttiTV tarjoaa alusta Tuotantotalo Samuus Oy:n tv-, video- ja sisältöasiakkaille tarjota maksullista sisältöä helposti ja turvallisesti. Videot ja ohjelmat ovat tarjolla vain maksaneille asiakkaille.

Omat sisällöt

AnttiTV kokoaa yhteen kaikki kokeneen tuottajan Antti Liinpään tuottamat maksulliset sisällöt, kuten KaaraTV:n koeajovideot ja koostetut koeajo-ohjelmat.

KaaraTV | KoivuTV | BisnesTV

Webinaarit ja verkkokurssit

Kokenut toimittaja ja tuottaja Antti Liinpää tarjoaa omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan AnttiTV:n verkkokursseilla esimerkiksi parempien autovideoiden tekemiseen. Tulossa toukokuussa 2020.Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.