Takaisin blogeihin
 

Digitaalisten tuotteiden valmistus ja markkinointi, Antti Liinpää, AnttiTV

antti liinpää anttitv asiakkaat bisnestv digitaalinen tuote digitaaliset tuotteet digitaalisten tuotteiden markkinointi digitaalisten tuottiden valmistus digituote digituottaja kaaratv kajabi koivutv tuotantotalo samuus oy tuottaja antti liinpää May 24, 2020

Oheisella videolla kerron, miten digitaalisia tuotteita valmistava ja markkinoiva alustani AnttiTV syntyi ja minkälaista työkalua käytän. Videon olen alun perin kuvannut ja ladannut omalle YouTube-kanavalleni lauantaina 23.5.2020.

Olen toteuttanut AnttiTV:n Kajabilla. Jos olet kiinnostunut, käytähän suosituslinkkiäni tutustumiseen ja mahdolliseen tilaamiseen, kiitos!

Tarjous kaikille katsojilleni ja seuraajilleni

Nyt kaikille Antti Liinpään ja Kaara Television YouTuben tilaajille ja katsojille sekä AnttiTV:n blogin lukijoille uuden digitaalisia tuotteita valmistavan ja markkinoivan palveluni AnttiTV:n ensimmäisen oman sisällön, uuden KaaraTV-ohjelman arvosisällön jäsenyys vuodelle 2020 erikoishintaan. 

KaaraTV:n arvosisällön jäsenenä saat katsottavaksi kaikki uuden KaaraTV:n ohjelmat, videot ja koeajot. Nyt tarjolla jo yli 100 uutta ennennäkemätöntä autovideota ja uusia tulee joka viikko. Lisäksi tarjolla vanhoja televisiossa esitettyjä auto-ohjelmia. Lämpimästi mukaan seuraamaan KaaraTV:n uutta tarinaa!

HALUAN EHDOTTOMASTI KANNATTAA ANTIN UUTTA AUTOILUOHJELMAA JA TULLA KAARATV:N ARVOSISÄLLÖN JÄSENEKSI VÄLITTÖMÄSTI, KIITOS!

Mikä AnttiTV?

AnttiTV on kokeneen tv- ja videotuottaja sekä sisällöntuottaja Antti Liinpään palvelu, jossa hän tarjoaa maksullisia sisältöjä. Osoitteessa anttitv.com on tarjolla niin Antin asiakkaiden sisältöjä, joita AnttiTV myy ja jakelee yhteistyössä asiakkaidensa kanssa, kuin Antti Liinpään itsenäisesti tuottamia sisältöjä suoraan mediatuotteiden asiakkaille, katsojille ja lukijoille.

AnttiTV tarjoaa asiakkailleen ja katsojilleen seuraavia palveluita ja sisältöjä:

Asiakkaiden sisällöt

AnttiTV tarjoaa alustan sisältöasiakkailleni tarjota maksullista sisältöä helposti ja turvallisesti. Videot ja ohjelmat ovat tarjolla vain maksaneille asiakkaille.

Omat sisällöt

AnttiTV kokoaa yhteen kaikki kokeneen tuottajan Antti Liinpään tuottamat maksulliset sisällöt, kuten KaaraTV:n koeajovideot ja koostetut koeajo-ohjelmat.

KaaraTV | KoivuTV | BisnesTV

Webinaarit ja verkkokurssit

Kokenut toimittaja ja tuottaja Antti Liinpää tarjoaa omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan AnttiTV:n verkkokursseilla esimerkiksi parempien autovideoiden tekemiseen. Tulossa keväällä 2021.Antti Liinpää, AnttiTV, KaaraTV

Älä missaa actionia!

Kaikki Antti Liinpään ja KaaraTV:n uudet koeajot, minkä ostaisin -videot, uutisvideot ja muu autosisältö videoina tarjolla KaaraTV:n arvosisällön jäsenalueella.

Tervetuloa katsomaan uusia ja aiemmin julkaistuja KaaraTV:n sisältöjä!
Tarjolla silkkaa sisältöä, ei mainoksia.

Haluan mukaan